Hanak ilçe Belediye Başkanı CHP'li Ayhan Büyükkaya, göreve geldiği günden beridir yaptığı çalışmalarla ilçeyi adeta yeniden inşa etti.

İlçeye kazandırdığı hizmetleri modern belediye hizmet binasıyla taçlandıran Büyükkaya, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlk günkü heyecanla çalışmalarını sürdüren Büyükkaya, Atalar Mahallesi’nde yaptığı, mezarlık duvarlarının yenilenmesi, yol genişletme ve mahalle çeşmesi yapımının ardından, mezarlık içinde ve çevresinde düzenleme çalışması yaparak mahalledeki büyük sorunları ortadan kaldırdı.

Avcılar mahallesinde yaşanan dere taşkınları karşısında da kayıtsız kalmayan Büyükkaya, mahallede 16 adet kutu menfez ve köprü çalışması başlattı.

Büyükkaya, Hanak’ın sevilen simalarını da unutmadı. 1979 yılında bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ekrem Güler’in adını yaşatmak isteyen Büyükkaya, Atalar Mahallesi’nde Ekrem Güler adına hayır çeşmesi yaptırarak hizmete açtı.

PolitikARDAHAN’a konuşan Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, “Her zaman söylediğim gibi biz göreve hizmet için geldik. Asla seçim var diye düşünmedik ve çalışmalarımızı ilk günkü heyecanla yürüttük. Aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

HANAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Selam Verdi Mah. Gençlik Sok.
Hanak, ARDAHAN
Tel : +90 (478) 611 21 08