Hanak ilçe Belediye Başkanı CHP'li Ayhan Büyükkaya, göreve geldiği günden beridir yaptığı çalışmalarla ilçeyi adeta yeniden inşa etti. İlçeye kazandırdığı hizmetleri modern belediye hizmet binasıyla taçlandıran Büyükkaya, çalışmalarına aralıksız dev
İlçemiz girişine ,ilçemize yakışır görsellikte ve uluslararası yükseklik, genişliklere uygun şekilde, gece aydınlatmalı İlçe Giriş Tabelası(TAK) yerleştirilmiştir. Yerleştirilen TAK' ın uzunluğu 17 mt, yüksekliği ise 6 metredir. Hayırlı olsun.
Selamverdi Mahallesi Şirin Sokak Kilit Parke Çalışması tamamlanmıştır. Ayrıca Hürriyet ve Selamverdi Mahallesinde bazı sokaklarda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapılmıştır.
Edebiyatçı yazar Ümit Kaftancıoğlu’ nu anma ve anlama etkinliklerinin 5. si çok sayıda değerli panelistin katılımıyla gerçekleşti. Panele, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Parti Meclis Üyesi Yazar Yaşar Seyman,
Hanak Belediyesi resmi web sitesi dinamik yapısı, sosyal medya ile entegre bir şekilde yayına girmiştir.

HANAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Selam Verdi Mah. Gençlik Sok.
Hanak, ARDAHAN
Tel : +90 (478) 611 21 08